Opskriften på Gluten og laktosefri chokoladekage får du her.

Der efterhånden rigtig mange der skal undgå gluten og laktose, af forskellige årsager.
For nogen er det selvvalgt, for andre er det en del af en sygdom, de må lære at leve med.
Så hvorfor ikke finde en måde at gøre det hele lidt nemmere.

Urtekram, har en masse lækre produkter, som gør livet, uden gluten en del nemmere.

Oven i at kagen her ikke indholder gluten og laktose, tager den kun 10 min at røre sammen, og 20 min at bage.

Ingredienser

  • 200 gram sukker
  • 3/4 dl smags neutral olie
  • 2 æg
  • 1 tsk vaniliesukker
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 45 gram kakao pulver
  • 2 dl soya kakaomælk eller alm
  • 1 dl havremel
  • 1,5 dl kokosfibermel
  • 1,5 dl fuldkornsrismel
  • 3 spsk kartoffelmel

Fremgangsmåde

1. Bland olie og sukker, og tilsæt æggene, pisk grundigt
2. Vanilliesukker, natron og bagepulver tilsættes, samt kakaopulver.
3. Soya(kakao)mælk tilsættes på skift med de forskellige meltyper
4. Det hele røres grundigt sammen, til en ensartet dej
5. Bages ved 200 grader midt i oven (alm ovn) i ca 20 min.

Måske vil du også gerne se opskriften på mælkefri chokoloadekage ?