#Reklame

Madbrød, boller og kager…

Hjemme hos os elsker vi at bage – vi bager både brød, kager og boller til om søndagen eller pitabrød til aftensmaden. Jeg synes, det er hyggeligt at bage, og hvem elsker ikke en nybagt bolle med smør og en kop kaffe efter en tur i skoven?
Vi er gode til at bage rugbrød og boller til ugens løb, som især vores søn nyder godt af. Derudover får vi ofte bagt fladbrød eller pitabrød til aftensmaden, hvilket kan gøre selv en kedelig mad yderst lækker.

Jeg har flere gange prøvet mig frem med surdej, og jeg synes egentlig, at det fungerer rigtig fint, selvom det er lidt tidskrævende, men om ikke andet giver det noget super lækkert brød. Og jeg tænker, jeg hellere må give det nogle flere chancer, så jeg kan eksperimenter med flere opskrifter, så det forhåbentlig bliver nemmere med tiden.

Kager til weekender, gæster og fødselsdage

Selvom det er begrænset med gæster og selskaber i øjeblikket, så elsker min kone at bage muffins og kager til fødselsdage eller som lidt lækkert til weekenden – og hun er god til det!
Hun finder ofte inspiration i kogebøger og på nettet, hvor der jo er et hav af bageeksperter, som man kan lade sig inspirere af. På den måde finder hun ofte på nye og spændende varianter eller klassiske kager med et lille twist, hvilket vi nyder godt af herhjemme. Man skal jo have lov til at mærke forskellen på hverdag og weekend i disse mærkelige tider, hvor man primært er indenfor husets fire vægge.

Synes du også, det er dyrt at bage?

Lige så billigt det kan være i længden at bage brød og boller selv, lige så dyrt er det at bage større kager, og når man som min kone elsker at bage forskellige kager, bliver det hurtigt dyrt i bageartikler og ingredienser. Hun begyndte derfor at undersøge nettet for billige bageredskaber og ingredienser, som man alligevel ikke altid kan få i det lokale supermarked. Hun fandt ud af, at der er mange webshops, som sælger ALT indenfor bageforme, redskaber, ingredienser og pynt – det hele er samlet ét sted og endda billigere end i butikkerne.
Udover at finde mange af tingene billigere, fandt hun også ud af, at flere af siderne har rabatkoder liggende på nettet, så det er muligt at spare procenter på sit køb, og så er der jo råd til flere kager. Hun fandt b.la. en rabatkode til Kageoplevelser, som har et stort udvalg af alt indenfor bageverdenen.

(indlægget indeholder reklame/affilliatelinks)