Glutenfri Grissini.

Hvis du gerne vil undgå gluten, og stadig har lyst til at forkæle dig selv med lidt italienske brødstænger aka grissini, så har vi lavet en nem opskrift her.

De er ikke kun fri af gluten, de er også fri af mælkeprodukter, sukker og æg.

Vi har valgt at pynte dem salt og sesam, men de kan også pyntes med forskellige krydderurter.

Ingredienser:

  • 3 dl vand
  • 25 gram gær
  • 2 tsk salt
  • 1 spsk kokossukker
  • 3 spsk olie
  • 500 (ca) gram Finax mel (rød)

 

Fremgangsmåde

1. Gæren røres ud i den lunkne vand

2. Kokokssukker, salt og olie tilsættes.

3. Melet tilsættes til det har en fast og ikke for klistret konsistens.

4. Det skal ikke hæve, men straks rulles us i stænger, eller som jeg har gjort, i små ringe og stænger.

5. Pensles med en blanding af vand og olie, og pyntes med salt, sesam eller krydderurter.

6. Bages midt i ovnen ved 175 grader i ca 20-25 min, mærk efter at de ikke er bløde når du tager dem ud.

 

Måske kunne du også være interesseret i at læse om vores gluten og laktosefri chokoladekage?